Lely Welger fixkamrás körbálázók

Nyomtatás
Fixkamrás körbálázók, bálacsomagolós körbálázó
Leírás

Széles felszedő a maximális teljesítményért

A 2,25 méteres vezérlőpálya nélküli rendfelszedő még éles kanyarban is könnyedén felszedi a széles rendet. Az öt rendfelszedő fogtartó kar tökéletes terményfelvételt és folyamatos bevitelt tesz lehetővé, terményveszteség nélkül.

Nagy bálatömörség mindenkor

A nagy bálatömörség csökkenti a kötözőanyagok (háló vagy zsineg), a csomagolófólia és a szállítás költségeit. A bálakamra mechanikus zárásával kivételesen erős, tömör, sűrű és szabályos alakú bálákat kapunk.

Speciális görgők a hosszú élettartamért

A görgők tíz-tíz bordáját egy különleges gyártási folyamat során préselik a vastag falú (3,20 mm) hengerbe. A görgőket egy varrat nélküli hengerből alakítják ki minimális hegesztéssel, biztosítva ezzel az egyedülálló megbízhatóságot.

Több rendfelszedő fogtartó kar – Tisztább rendfelszedés

A vezérlőpálya hiánya miatt  fennmaradó helyre öt rendfelszedő lécet szereltünk a rendfelszedőre. A fogak 64mm-re helyezkednek el egymástól, ami optimális felszedési kapacitást, ezáltal még jobb és tisztább rendfelszedést ereményez.

A takarmányaprítás számos módon javítja eredményeit

Amikor bálázójához aprítórendszert választ, a Lely Welger számos opciót ajánl. Bár kezdetben ez csak egy újabb kiadásnak tűnhet, a terményaprítás javítja a takarmány minőségét, ezáltal olyan sokrétűen fokozza az Ön eredményeit, hogy inkább azt kell megindokolnia, miért nem használ aprítót.

Hydroflexcontrol – páratlan előny

Betakarításnál gyakran sürget az idő, és a gépkezelők néha átlépik a bálázóra megállapított terhelési határokat. Ezeket a határokat az szabja meg, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a gépben a termény áthaladására, ez határozza meg a teljesítményt. Bálázók esetében a rotor alatti tér a kritikus tényező. A Hydroflexcontrol eltömődésgátló rendszer maximális terhelés esetén megnöveli ezt a helyet, ezáltal csökkenti az állásidőt, amely a nem megfelelő bálatovábbítási sebességből és az eltömődések megszüntetéséből adódna.

Időt és pénzt takarít meg

A hálós vagy zsineges kötözés, a csomagolás, a szállítás és a tárolás mind a bálázással összefüggő költségek. Ha kevesebb a bála, alacsonyabbak a költségek. Jelenleg a Lely Welger körbálázó bálakamrája készíti a legnehezebb bálákat a piacon, ezzel időt és pénzt takarít meg Önnek.

 

Típusok:

 

Prospektus

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!