Lely Welger szögletes kisbálázók

Nyomtatás
Leírás

Okosabb, gyorsabb, erősebb!

Három erőteljes fogalom, melyek pontosan azt határozzák meg, hogy miért különbözik a Lely gép versenytársai gépeitől. Tervezőink innovatív gondolkodásmódja gyakran meglepően jó megoldásokról gondoskodik, annak érdekében, hogy az egyre növekvő méretű gépek még hatékonyabbá váljanak. Hosszú élettartam és kezelési kényelem eközben fontos szerepet kapnak. Ezért mondjuk mi a Lelynél joggal: „mi vagyunk az innovátorok a mezőgazdaságban“.

Okosabb

A keresztirányú továbbító egységek, és a kötözés teljesen szinkronban kell fussanak a dugattyúval. Miközben hagyományos kisbálázók ezen gépegységek meghajtására láncokat használnak, a Lely bálázók csavarodásmentes tengelyekkel és szöghajtóművekkel vannak szerelve. A gyárilag beállított szinkronmozgás ez által egész élettartamra garantált. Rendkívül megbízható, és nagyon kevés karbantartásra szorul – ezek az előnyei ennek az okos konstrukciónak.

Gyorsabb

A megszakítások nélküli folyamatos munkavégzés a nagy áramlási teljesítmény előfeltétele. A hagyományos bálázók nyírócsavarokkal biztosítottak a túlterhelés ellen. A túlterhelés esetén ezen bálázóknál nemcsak a nyírócsavarokat kell kicserélni, hanem a behúzási területet is meg kell tisztítani. A Lely bálázók ezzel szemben automatikusan működő túlterhelés biztosítással rendelkeznek. Üzemzavar esetén csak rövid időre kell megállnia a vezetőnek és a gép önállóan elhárítja a túlterhelést.

Erősebb

Egy bálázó erősségét a kötözés határozza meg. A Lely Welger rendfelszedő bálázóknak köztudott a kötözési biztonsága. A kötöző rendszer önlehúzó csomókkal működik, tehát nincs szükség lehúzóra. Az egyedülálló Welger kúpos zsinegtartó minden használatos minőségi zsineget feldolgoz és automatikusan minden erősségű zsineghez alkalmazkodik. A kötöző duplahurkos csomót köt, mintegy 30%-kal nagyobb szakító terheléssel. Ebből következik, hogy nem marad zsinegvég a bálában, amely a bála takarmánynál problémákat okozhat.

Bevált koncepció – bevált technológia

A lánc nélküli hajtás zseniális koncepciója által, automatikus túlterhelés elleni biztosítással kombinálva a Lely Welger bálázók a legmegbízhatóbb betakarítógépek. Ezen kívül ezek a gépek kiváló teljesítményük, könnyű kezelésük és az alacsony szintű karbantartási igény miatt maximálisan jövedelmezőek ehhez a bálaformához.

 

Típusok:

 

Prospektus

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!