Vissza ehhez: Ekék

Lemken váltvaforgató ekék

Nyomtatás
Lemken függesztett és féligfüggesztett váltvaforgató ekék és szántáselmunkálók
Leírás

Az utóbbi években megsokszorozódtak azok a területek, ahol kukoricát termesztenek, így az eke használata ismét előtérbe került. A növénybetegségek megakadályozására, a mechanikus gyomirtásra, és a különböző hatóanyagokkal szembeni rezisztenciára, valamint az egerek, és más kártevők elhárítására még ma sincsen az ekének tartós alternatívája. A legújabb vizsgálatok azt mutatják, hogy a főgyökérzet mélységében ekével történő meglazításnak és szellőztetésnek például a repce gyökérzetének optimális kifejlődéséhez nincsen alternatívája, és ez jelenti a nagy és biztos hozamok alapját.

A LEMKEN minden talajviszonyhoz, és akár 60 LE-től minden traktorhoz a megfelelő ekét kínálja. Függesztett ekék 2 ekefejtől 7 ekefejig, féligfüggesztett ekék 5-től 8 ekefejig, és osztott gerendelyes ekék, amelyek akár 12 ekefej szélességben is kérhetők.

A teljes eke kínálatot minden ekénél az átfogó kiegészítő felszerelés kínálat jellemzi annak érdekében, hogy minden gazdálkodó és bérvállalkozó az igényeinek megfelelő optimális munkagépet tudja az alapvető talajműveléshez kiválasztani. A felszerelésekhez jellemzően hozzátartoznak az ekefej védelem mechanikus vagy hidraulikus rendszerei, az egyes ekefejek közötti távolság kiválasztásánál a különböző opciók az eltömődés mentes munkavégzéshez, valamint a munkaszélesség állításának fokozatos és fokozat nélküli változatai.

 

EurOpal 5 és VariOpal 5 függesztett ekék prospektus

Juwel 7 - 8 - 10 függesztett ekék prospektus

Diamant 16 féligfüggesztett ekék prospektus

EuroTitan és VariTitan féligfüggesztett ekék prospektus

Szántáselmunkálók prospektus

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!