Lemken váltvaforgató ekék

Nyomtatás
Lemken függesztett és féligfüggesztett váltvaforgató ekék és szántáselmunkálók
Leírás

Az utóbbi években megsokszorozódtak azok a területek, ahol kukoricát termesztenek, így az eke használata ismét előtérbe került. A növénybetegségek megakadályozására, a mechanikus gyomirtásra, és a különböző hatóanyagokkal szembeni rezisztenciára, valamint az egerek, és más kártevők elhárítására még ma sincsen az ekének tartós alternatívája. A legújabb vizsgálatok azt mutatják, hogy a főgyökérzet mélységében ekével történő meglazításnak és szellőztetésnek például a repce gyökérzetének optimális kifejlődéséhez nincsen alternatívája, és ez jelenti a nagy és biztos hozamok alapját.

A LEMKEN minden talajviszonyhoz, és 40 LE-től minden traktorhoz a megfelelő ekét kínálja. Függesztett ekék 2 ekefejtől 7 ekefejig, féligfüggesztett ekék 5-től 10 ekefejig, és osztott gerendelyes ekék, amelyek akár 12 ekefej szélességben is kérhetők. Emellett csak a LEMKEN rendelkezik a többszörösen kitüntetett, úgynevezett "hibrid ekével", a függesztett és féligfüggesztett eketípus kombinációjával.

A teljes eke kínálatot minden ekénél az átfogó kiegészítő felszerelés kínálat jellemzi annak érdekében, hogy minden gazdálkodó és bérvállalkozó az igényeinek megfelelő optimális munkagépet tudja az alapvető talajműveléshez kiválasztani. A felszerelésekhez jellemzően hozzátartoznak az ekefej védelem mechanikus vagy hidraulikus rendszerei, az egyes ekefejek közötti távolság kiválasztásánál a különböző opciók az eltömődés mentes munkavégzéshez, valamint a munkaszélesség állításának fokozatos és fokozat nélküli változatai.

 

EurOpal és VariOpal függesztett ekék prospektus

Juwel függesztett ekék prospektus

Diamant féligfüggesztett ekék prospektus

Szántáselmunkálók prospektus

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!