Lemken mechanikus gabonavetőgépek

Nyomtatás
2,5 - 4 m munkaszélesség
Leírás

Irány-mutató vetéstechnológia

A nagy munkacsúcsok elkerülhetetlenek mind a közepes mezőgazdasági cégeknél, mind a nagyok esetében. De az ilyen munkacsúcsok leküzdhetőek hatékony vetési technológiával, mint amilyet a LEMKEN Saphir mechanikus vetőgép kínál.

Mind hidraulikusan munkagépre függesztve, vagy három-pontra kapcsolva (mint a Saphir AutoLoad) a Saphir vetőgép mindkét változatban rövid és kompakt. És igazi mindenes, például olyan munkagépekkel kapcsoltan, mint a Zirkon forgóborona, vagy a Quartz kultivátor. A nagy magtartály és a pontos munkamélység garantálja a nagy területteljesítményt és az egyenletes növényállományt.

A LEMKEN Saphir szerelhető dupla tárcsás csoroszlyákkal gumi mélységhatároló kerékkel, vagy csúszó csoroszlyákkal. Ez azt jelenti, hogy minden feladatra rendelkezésre áll a megfelelő csoroszlya. A csoroszlya típusától és a talaj felszínétől függően tartozékként elmunkáló borona is rendelhető.

A kettős tárcsás csoroszlya kiváló munkát végez mind mulcsvetésben, mind hagyományos művelésben. A kettős tárcsák egymáshoz képest eltoltan helyezkednek el az eltömődés elkerülése végett. A mélységhatároló kerék lehetővé teszi a nagy munkasebesség és a pontos vetési mélység párosítását minden talajtípuson és körülmények között – az optimális kelés érdekében.

Bárki, aki hagyományos művelésről minimum művelésre vált, számíthat a LEMKEN Saphir nyújtotta további költségcsökkentési lehetőségekre.

 

Lemken Saphir mechanikus vetőgép prospektus

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!