Lely Splendimo tárcsás kaszák

Nyomtatás
1,65 - 8,90 m munkaszélesség
Leírás

A Splendimo Lely kaszagerendely energiatakarékos

Minden Splendimo tárcsás kasza egyedülálló, moduláris Lely kaszagerendellyel rendelkezik. Ez a Lely találmány univerzális kaszálóegységekből áll, amelyeket közvetlenül hajt meg egy rugalmas hatszögletű tengely. Következésképpen, ez a Lely kaszagerendely kevesebb fogaskereket tartalmaz, mint bármely más kaszagerendely, ami kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Splendimo Clip– a kaszapengék könnyű cseréje

A kasza pengéinek megfelelő időben történő cseréjével biztosítható a megfelelő vágáskép, valamint a megfelelő újranövés. A múltban számos gyorscserélő-rendszert találtak ki, azonban mindegyiknek volt hátránya. A Lely innovatív megközelítésének eredménye a Splendimo Clip. Egy nagyon egyszerű találmány, mely biztosítja a kasza vágópengéinek időben történő, könnyű és mindenek felett biztonságos cseréjét. Minden szempontból biztonságos és egyszerű.

Impeller hengeres szársértők – gyors szárítás a tápérték megtartásával

Az Impeller hengeres szársértőkre szerelt nagyszámú fog biztosítja az optimális szárítást, valamint a takarmány szerkezeti felépítésének és a tápértékének megőrzését. A széles rotorok nagy mennyiségű termény átáramlását biztosítják, ezáltal kevesebb az energiaszükséglet.

 

Típusok:

Lely Splendimo Classic:

Az egyszerű kasza oldalsó meghajtással. Hidraulika hengerrel ellátott a szállítási- vagy fordulási helyzetbe történő átállításhoz. A Classic 205 és 240 modellek HD változatban kaphatók.

Lely Splendimo M:

Korszerű és nagyon megbízható kasza, központi felfüggesztéssel. A kaszagerendelyt Top Drive meghajtással szerelték, valamint hidraulikus munkahengerrel rendelkezik a szállítási helyzetbe való hajtáshoz és fordulóhelyzetekbe való emeléshez.

Lely Splendimo MC:

A jól bevált kasza jellemzői: központi felfüggesztés könnyen szabályozható talajnyomással. Hidraulikus hengerrel rendelkezik a szállítási helyzethez történő összehajtáshoz, valamint a fordulóhelyzetbe való emeléshez. A 240 MCR gumigörgős szársértővel rendelkezik. Az összes többi modell műanyag (nylon) fogakkal ellátott széles szársértő rotorral rendelkezik.

Lely Splendimo FA/FS/F/FC:

A Splendimo mellső kaszák több változatban és 2,40 m – 3,20 m-es munkaszélességgel kaphatók. Az FC modellek Impeller szársértővel rendelkeznek. A 260 FA modellt alpesi körülményekre tervezték, a 300 FS ideális tejgazdaságok állatainak takarmánnyal történő ellátásához, a HD modellek pedig utak szélén történő alkalmazásra, valamint szűzföldek terményeihez készültek.

Lely Splendimo P/PC:

A modellek szársértővel vagy anélkül kaphatók. A választék négy munkaszélességet tartalmaz. A szársértővel rendelkező kaszák jellemzője az acélcséplős, vagy (ha a név után „R” jelölés látható) az acélgörgős szársértő. Az S (Swing over, átlengő) modellek a traktor mindkét oldalán képesek kaszálni.

 

Főbb műszaki adatok:

 

Prospektus

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!