Lemken kombinátorok, kompaktorok

Nyomtatás
3 - 12 m munkaszélesség
Leírás

A növények optimális fejlődésének alapja

A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván, amelyek a kiváló munkaminőséget nagy teljesítménnyel ötvözik. Ezen okból sok gazdálkodó félig-függesztett munkagépet választ, és kiaknázza az abban rejlő nagy napi teljesítményt, és az egyenletes munkamélységet biztosító talajkövetést. A TLT hajtású gépekkel összehasonlítva a passzív magágykészítő kombinációk gyakran biztosítanak nagy területteljesítményt alacsonyabb üzemeltetési költség mellett. Különösen a kukorica, a repce és más kapás növények esetén elterjedt az alkalmazásuk. A Korund és System-Kompaktor magágykészítő kombinációival a LEMKEN olyan sokoldalúan felszerszámozható eszközöket kínál, amely minden a tökéletes magágykészítéssel kapcsolatos szántóföldi igényt kielégít.

A növény optimális fejlődésének az ideális magágy az alapja. A megművelt talajnak jól elegyengetettnek és egyenletesen átdolgozottnak kell lennie a teljes munkaszélességben és munkamélységben.

A magágy alapja létfontosságú amelybe a vetés történik. Kiválóan vissza kell tömöríteni, hogy az ideális csírázás biztosított legyen. A mag körüli finomra művelt talaj, és a rögösebb talaj a felszínen együttesen biztosítja a megfelelő kelést. A System-Kompaktor ehhez a legjobb feltételeket teremti meg.

 

Korund magágykészítő kombinátor prospektus

System-Kompaktor magágykészítő prospektus

Hengerek prospektus

Gigant eszközhordozó prospektus

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!