Maschio lazítók

Nyomtatás
3 - 15 késes kivitel
Leírás

3 KÜLÖNBÖZŐ FELADAT 1 LÉPÉSBEN

  • Tömörödött talajréteg feltörése: A Maschio altalajlazítók feltörik a tömörödött rétegeket, javítják a talaj szellőzését és vízmegtartó képességét, segítenek megőrizni a talaj nedvességtartalmát. A lazítókések dőlésszöge úgy lett kialakítva, hogy megkönnyítse a behatolást még a legkeményebb talajokba is, a nagy gerendelymagasság és a lazítókések megfelelő osztása is segíti a tökéletes talajmozgatást.
  • Tarlómaradvány aprítása és bedolgozása: A hátsó dupla tüskés tömörítő henger vagy a mulcs henger felaprítja a tarlómaradványt, kiszedi a gyökérlabdákat és érintkezésbe hozza a szalmát a talajjal a gyorsabb lebomlás érdekében.
  • Magágy előkészítés: A Maschio altalajlazítók sima, egyenletes felszínt hagynak, így tavasszal már csak egyetlen kezelésre lesz szüksége. A dupla ellentétes irányba forgó tüskés vagy mulcs hengerek elvégzik a rögök aprítását valamint a talaj tömörítését és elsimítását. Kiváló eszközöknek bizonyulnak a vetésforgó nélküli, folyamatosan kukoricát termesztő rendszerekben.

KOMPLETT VÁLASZTÉKOT NYÚJTÓ ALTALAJLAZÍTÓ CSALÁD

A Maschio altalajlazítókkal egyetlen lépésben három különböző munkát tud elvégezni, jelentősen csökkentve ezzel az üzemanyagköltségeket: talajfeltörés (70 cm mélységig), mulcsozás és a talajkiegyenlítés. A nagy teherbírású heavy-duty váz egyszerű, robusztus kialakítású, melyen csak pár darab kopásnak kitett alkatrész és kenési pont található, mindez jelentősen csökkenti a karbantartásra szánt időt és pénzt. A tág határok között megválasztható munkaszélesség (1,3-tól 7 méterig) és a nagy munkasebesség (6,5-10 km/h) garantálják a hatékony termelést; hogy minél gyorsabban megtérüljön a befektetése!

 

Diablo, Artiglio, Attila, Pinocchio lazító prospektus

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!