Kedves látogató, üdvözöljük Lemken aloldalunkon!

Amennyiben Lemken munkagépet vásárolna, vagy alkatrész után érdeklődne, jó helyen jár.

Magyarországi hivatalos Lemken márkakereskedőként a teljes gép és alkatrész paletta beszerezhető nálunk, a telephelyünkön állandó gépkínálattal és jelentős alkatrész raktárkészlettel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

A gépvásárlásban gondolkodóknak az oldalunkon megtalálható az összes Lemken munkagép prospektus és több videó, hogy Önnek könnyebb legyen a megfelelő gép kiválasztása.

Amennyiben gép vagy alkatrész árajánlatot kérne, kérem töltse ki a fenti menüben található árajánlat kérő formot, vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Lemken gépkínálat:Lemken EurOpal és VariOpal függesztett eke, Lemken Diamant félig függesztett eke, Lemken VarioPack, Lemken FixPack és Lemken FlexPack szántáselmunkáló, Lemken Kristall, Lemken Karat és Lemken Smaragd grubber, Lemken Heliodor és Lemken Rubin rövidtárcsa, Lemken Korund és Lemken System-Kompaktor magágykészítő, Lemken Gigant eszközhordozó, Lemken Zirkon forgóborona, Lemken Saphir és Lemken Solitair vetőgép, Lemken Compact-Solitair vetőgép, Lemken Sirius, Lemken Primus és Lemken Albatros permetezőgép.

 

Lemken alkatrész kínálatunk:

Lemken alkatrészek 1.Lemken alkatrészek 2.

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!