Lemken szántóföldi permetezőgépek

Nyomtatás
950 - 6200 liter tartály űrtartalom, 12 - 39 m szórókeret
Leírás

Napjainkban egyre több gazdálkodó optimalizálja a növénytermesztés intenzitását, hogy a vetésforgóval és az uralkodó időjárással összhangban végezze a munkáját, és ilyen módon erőforrásokat takarítson meg. Napjainkban a növényvédelem és a folyékony műtrágya kijuttatás megbízható, felhasználóbarát és pontos kijuttatási technológiát követel meg, csak így garantálható minden növény esetében a magas terméshozam.

A jó termés egyik legfontosabb alapfeltétele a sikeres növényvédelem. A növénytermesztő szakembereket innovatív és hatékony szántóföldi permetezőgépek segítik a kompromisszumot nem ismerő hétköznapi munkájuk során. Mindeközben kiemelt figyelmet fordítanak a költségcsökkentésre és a maximális termés elérésére, a környezet védelem teljes szem előtt tartása mellett.

Ha növényvédelemről van szó, a gazdálkodót figyelik a környezetében élők, és felügyelik a hatóságok is. A közvélemény pozitívan befolyásolható a környezet védelmét illetően, ha felelősségteljes a növényvédelem végrehajtása. A technológiának nem csak megbízhatónak, hanem egyszerűen kivitelezhetőnek is kell lennie. A szántóföldi permetezőgép egyszerű és környezetbarát üzemeltetése szintén elsődleges fontosságú.

A nagy tartálytérfogattal és minden szerelvényében kimagasló minőségével a LEMKEN szántóföldi permetezőgép különösen azon gabonatermelő gazdaságok igényeit elégíti ki, melyek esetében elsőrendű fontossággal bír a professzionális növényvédelem, a nagy területteljesítmény és a maximális hatékonyság. Ezt úgy lehet elérni, hogy tudatosan koncentrálunk a permetezéshez szükséges funkciókra és ezáltal csökkentjük a változatok választékát. A folyékony műtrágyák és a növényvédelmi hatóanyagok keverékének kijuttatása a LEMKEN permetezőgépek teljesítmény spektrumának szerves része.

 

Sirius függesztett permetezőgép prospektus

Primus vontatott permetezőgép prospektus

Albatros vontatott permetezőgép prospektus

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!