Lely Hibiscus rendképzők

Nyomtatás
3,2 - 14,8 m munkaszélesség
Leírás

Különösen robosztus munkagépek a tiszta rendkezelési munkákhoz

Okosabb, gyorsabb, erősebb!

Három erőteljes fogalom, melyek pontosan azt határozzák meg, hogy miért különbözik a Lely gép versenytársai gépeitől. A Lely tervezőinek innovatív gondolkodásmódja gyakran meglepően jó megoldásokról gondoskodik, hogy az egyre növekvő méretű gépek még hatékonyabbá váljanak. Hosszú élettartam és kezelési kényelem fontos szerepet kapnak.

Ezért mondják a Lelynél joggal:“mi vagyunk az innovátorok a mezőgazdaságban”.

 

Típusok:

Lely Hibiscus S/P:

Az új sorozat az egyrotoros rendképzőből három függesztett és egy vontatott verziót foglal magában. A Hibiscus 485 rotor átmérője 3.8 m, a legnagyobb egyrotoros rendképző a piacon! A rendképzők nagyon masszív felépítésűek és Head-Lock rendszerrel felszereltek, mely csak egy példa az innovatív gondolkodásra.

Lely Hibiscus CD:

A mezőgazdasági termelők és vállalkozók most dönthetnek a kiváló minőségű és megbízható gépek mellett, biztosítva a rendkívül hatékony rendrakást, és a tökéletes rendet. Ez a kétrotoros, középlerakó rendképző sorozat négy modellt foglal magában, és a robusztus szerkezet és a magas kapacitás jellemzi őket.

Lely Hibiscus CD Profi:

A Lely Hibiscus 1515 CD Profi modell 4 rotorral rendelkezik. Ez a rendrakó ideális a vállalkozók és nagy gazdaságok számára, ahol nagy rendre van szükség.

Lely Hibiscus SD:

Dupla rotoros modellek oldalsó lerakással két munkaszélességben. A 765 SD Vario modellnél lehetőség van a változó munkaszélességre, és két rend készítésére egy menetben.

 

Főbb műszaki adatok:

 

Prospektus új angol nyelvű

Prospektus régebbi magyar nyelvű

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!