Tisztelt Honlap-Olvasó! 

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat. 

Cégtörténetünk:

 • 1995 - A Bedenek és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1995. évben kezdte meg működését, akkoriban 2 fővel. A tevékenységi kör túlnyomórészt MTZ traktor alkatrészek forgalmazására terjedt ki. Emellett a termékskála a mezőgazdaságban gyakrabban használt csapágyak, szimeringek illetve ékszíjak és gumiabroncsok, valamint ekealkatrészekre korlátozódott. 

 • 1999 - A vállalkozás híre kezdett egyre inkább elterjedni, így az akkor meglévő árukészlet már nem volt képes kielégíteni a folyamatosan jelentkező sokrétű vevői igényeket. Ez tette indokolttá egy nagyobb raktár szükségességét, amelyhez a Kaposváron található Kanizsai úti Avanti benzinkút mögötti helyiség kínált megfelelő lehetőséget. Itt a már meglévő árukészlet bővítése minden gond nélkül megtörténhetett, a skálán helyet kaptak az IFA alkatrészek, a különböző munkagépek - tárcsa, vetőgép, kombinátor, ásóborona - alkatrészei, hidraulika tömlők, ékszíjak. Megkezdődött az olajok és kenőanyagok forgalmazása, illetve az egyedi igényeket megrendelés után 1-2 napos átfutási idővel teljesítette a vállalkozás. Vevőink számának növekedése, és az ezzel párhuzamos készletbővülés alapvetően szükségessé tette a létszámbővítést, így a kezdő két fős kis csapat először 4 majd 5 főre bővült.

 • 2001 - A vállalkozás életében a következő lépcsőfokot a 2000. év jelentette. Ez volt az az év, amikor egyre több vevőnk jelentkezett gépvásárlási igényekkel. Az erő- és munkagépeket kezdetben - helyhiány miatt - csak megrendelésre tudtuk hozni, akkor még nem volt lehetőségünk a gépek tárolására. Ekkor érett meg a gondolat, hogy szükségünk lesz egy még nagyobb raktárra, ahol adott esetben szabadtéri géptároló kialakítására is van mód. Így 2001. évben nagy volumenű beruházásba kezdtünk, melynek eredménye egy Kaposújlakon épült kb. 500 m2 alapterületű csarnok + irodaház lett. Így már helyet kaphattak az erő- és munkagépek, elsősorban a MASSEY FERGUSON és MTZ traktorok, permetezőgépek, ekék, tárcsák, ásóboronák, kombinátorok, fűkaszák, szárzúzók, rendsodrók, pótkocsik stb. Alkatrészkínálatunkat pedig MASSEY FERGUSON, ZETOR, kombájn, OLIMAC Drago adapterekkel és alkatrészekkel bővítettük. 

 • 2011 - Újabb nagy volumenű cégterület fejlesztésbe kezdtünk: 110 m2-es raktárterület bővítést hajtottunk végre, hogy a megnövekedett alkatrész kínálatunknak helyet tudjunk biztosítani. A cégünk előtti aszfaltos részt is jelentősen kibővítettük, hogy a bemutatótér és a parkoló tér növekedjen. Továbbá kialakításra került egy fedett gépszín is, ahol a gépek az időjárási körülményektől részben védve kerülhetnek tárolásra és bemutatásra. Jelenleg az alkatrész raktárterületünk közel 600 m2, a részben fedett bemutató szabadterületünk és telephelyi belső parkolóterületünk, kb. 2000 m2. Az egyre nagyobb forgalom és feladatkör miatt a dolgozói létszámunk az indulás óta folyamatos bővülés alatt van, jelenleg 10 fő állandó és 1 fő szerződéses kollégával látjuk el a céges feladatokat, és szolgáljuk ki kedves partnereinket.


Ízelítő gépkínálatunkból:

 • Massey Ferguson, Hattat, Branson, LGW, Chery, Jinma erőgépek
 • Massey Ferguson kombájnok
 • Massey Ferguson teleszkópos rakodógépek
 • Lemken, Maschio, Vogel&Noot, Pöttinger, Saphir talajművelő gépek
 • Pöttinger, SIP, Fella, Metal-Fach, ZTR szálastakarmány kezelő és betakarító gépek
 • Farmtech, IGJ, Creina pótkocsik és tartálykocsik
 • Lemken, Vogel&Noot, G-JET permetezőgépek
 • Maschio, Vogel&Noot, INO, Frontoni, Komáromi szárzúzók és mulcsozók
 • Trac-Lift, Quicke, Ferro-Flex homlokrakodók
 • Lo-Ma és Frontoni függesztett és vontatott árokásó és rakodógépek
 • OLIMAC kukorica adapterek


Természetesen a leírt márkák mellett egyéb külföldi és magyar gyártók termékeit is forgalmazzuk. 


Ízelítő alkatrész kínálatunkból:

 • Massey Ferguson, Lemken, Vogel&Noot, MTZ, ZETOR, RÁBA, IFA, kombájn, OLIMAC adapter, eke, kultivátor, tárcsa, kombinátor, ásóborona, vetőgép, pótkocsi, T-088, permetező gép, szálas takarmány betakarító gép, szárzúzó, kasza alkatrészek
 • Hidraulika tömlők, olajálló és víztömlők, ékszíjak, görgősláncok, kardánok, csapágyak, szűrők, karbantartó és kiegészítő anyagok, mezőgazdasági fóliák
 • Massey Ferguson, AGIP, Ambra, Challoils, IH, Record olajok és kenőzsírok


Kedves Partnereink, Vevőink között megtalálhatók mind a nagy gazdaságok, mezőgazdasági társas illetve egyéni vállalkozások, a családi gazdaságok, és nem utolsó sorban az őstermelők. 

Jövőképünket úgy formáltuk meg, hogy partnereink maximális megelégedettségére, minden fajta vevői igényt lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint kielégítsünk, a velük kialakult kapcsolatot ápoljuk. 

A jövőben is minden Kedves Partnerünknek készséggel állunk rendelkezésére.

Bedenek József üzletvezető

 

Telephelyünk címe: 7522 Kaposújlak, 095/3 hrsz. (610-es Fő út mellett)

Telefon: +36-82/713-274, +36-82/714-030

Fax: +36-82/714-208, +36-82/415-583

Alkatrész értékesítés: +36-30/500-2050 

Gépértékesítés:

Bedenek József: +36-30/336-9804

Hajcsár Tamás: +36-30/5600-982

Szabó Bence: +36-30/700-8266

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEB: www.bedenek.hu, www.lemkengepek.hu, www.olimac.hu, www.hattattraktor.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:30, Szombat: 7:30 - 12:00

GPS koordináták: 46.368215 (46°22'4" N), 17.729575 (17°43'46" E)

 

Facebook elérhetőségünk:

 

 

Térkép:

 

Telephelyünkről légifelvétel:

Társaságunk Tisztelt Partnereink számára az alábbi szolgáltatásokkal áll szíves rendelkezésére:

 • A megvásárolni kívánt erőgépek és munkaeszközök finanszírozására kedvező lízing- illetve hitelkonstrukciót kínálunk, melyeket rugalmasan, a Partner számára csekély utánajárással bonyolítunk.
 • A megvásárolt erőgépek, traktorok műszaki vizsgáztatásában, forgalomba helyezésében cégünk közreműködik.
 • A szervízszolgáltatást a Massey Ferguson és az egyéb általunk forgalmazott traktorokra szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, folyamatos szakmai képzésben részesülő szakembereink látják el, biztosítva a szervízhez szükséges anyagokat, alkatrészeket.
 • A garanciális, és garanciális időn túli alkatrészellátás az általunk forgalmazott erő és munkagépekre, és számos más típushoz is biztosított. Az alkatrész igényeket raktárkészletünkből azonnal, illetve rendelésre a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk.
 • Vállaljuk adott erő és munkagépek helyszíni és telephelyi javítását.

További weboldalaink:

Hattat traktor weboldal Az általunk forgalmazott Hattat traktorokról nyújt teljes körű ismertetőt.
Elérhetőség: www.hattattraktor.hu
TYM weboldal Az általunk forgalmazott kíváló minőségű TYM traktorokat bemutató weboldalunk.
Elérhetőség: www.koreaitraktor.hu
Olimac Drago weboldal Az általunk forgalmazott OLIMAC DRAGO kukorica és napraforgó kombájn adapterekről kaphatunk egy átfogó ismertetést, továbbá megtalálhatók az oldalon az adapterek működését bemutató videók is.
Elérhetőség: www.olimac.hu

Massey Ferguson Lely Welger OLIMAC LGW Fella Pöttinger INO MTZ SIP Lemken Hattat Branson VogelNoot Maschio Gaspardo Farmtech Frontoni LO-MA Agrostroj ZTR CHERY Trac-Lift Metal-Fach Saphir EurOpal VariOpal Diamant Juwel Rubin Heliodor Karat Kristall System Kompaktor Korund Gigant FixPack FlexPack VarioPack Zirkon Quarz Smaragd Saphir Compact Solitair Sirius Primus Albatros NOVAALPIN NOVACAT NOVADISC EUROCAT ALPINHIT HIT ALPINTOP EUROTOP TOP MEX ROLLPROFI SERVO TERRADISC SYNKRO DRILLBOX LION VITASEM AEROSEM TERRASEM CPlus Hektor Vario TerraMix TerraFlex TerraCult TerraTop TerraDisc Pro TerraDig VibroCult TerraRoll TerraPak TerraMat Arterra ProfiDrill MasterDrill MasterCut MasterSpray traktor kombájn napraforgó adapter kukorica adapter csőtörő teleszkópos rakodógép pótkocsi szervestrágyaszóró műtrágyaszóró lazító eke szántóföldi kultivátor grubber grúber rövidtárcsa forgóborona kombinátor kompaktor henger szántáselmunkáló gabonavetőgép repce vetőgép szárzúzó mulcsozó szántóföldi axiálventilátoros permetező kasza rendsodró rendterítő rendkezelő bálázó bálacsomagoló homlokrakodó árokásó rakodó frontfüggesztés fronthidraulika frontkardán hajtás front TLT rétborona szállítócsiga vetőgépfeltöltő csiga

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!