Tisztelt Honlap-Olvasó! 

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat. 

Cégtörténetünk:

 • 1995 - A Bedenek és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1995. évben kezdte meg működését, akkoriban 2 fővel. A tevékenységi kör túlnyomórészt MTZ traktor alkatrészek forgalmazására terjedt ki. Emellett a termékskála a mezőgazdaságban gyakrabban használt csapágyak, szimeringek illetve ékszíjak és gumiabroncsok, valamint ekealkatrészekre korlátozódott. 

 • 1999 - A vállalkozás híre kezdett egyre inkább elterjedni, így az akkor meglévő árukészlet már nem volt képes kielégíteni a folyamatosan jelentkező sokrétű vevői igényeket. Ez tette indokolttá egy nagyobb raktár szükségességét, amelyhez a Kaposváron található Kanizsai úti Avanti benzinkút mögötti helyiség kínált megfelelő lehetőséget. Itt a már meglévő árukészlet bővítése minden gond nélkül megtörténhetett, a skálán helyet kaptak az IFA alkatrészek, a különböző munkagépek - tárcsa, vetőgép, kombinátor, ásóborona - alkatrészei, hidraulika tömlők, ékszíjak. Megkezdődött az olajok és kenőanyagok forgalmazása, illetve az egyedi igényeket megrendelés után 1-2 napos átfutási idővel teljesítette a vállalkozás. Vevőink számának növekedése, és az ezzel párhuzamos készletbővülés alapvetően szükségessé tette a létszámbővítést, így a kezdő két fős kis csapat először 4 majd 5 főre bővült.

 • 2001 - A vállalkozás életében a következő lépcsőfokot a 2000. év jelentette. Ez volt az az év, amikor egyre több vevőnk jelentkezett gépvásárlási igényekkel. Az erő- és munkagépeket kezdetben - helyhiány miatt - csak megrendelésre tudtuk hozni, akkor még nem volt lehetőségünk a gépek tárolására. Ekkor érett meg a gondolat, hogy szükségünk lesz egy még nagyobb raktárra, ahol adott esetben szabadtéri géptároló kialakítására is van mód. Így 2001. évben nagy volumenű beruházásba kezdtünk, melynek eredménye egy Kaposújlakon épült kb. 500 m2 alapterületű csarnok + irodaház lett. Így már helyet kaphattak az erő- és munkagépek, elsősorban a MASSEY FERGUSON és MTZ traktorok, permetezőgépek, ekék, tárcsák, ásóboronák, kombinátorok, fűkaszák, szárzúzók, rendsodrók, pótkocsik stb. Alkatrészkínálatunkat pedig MASSEY FERGUSON, ZETOR, kombájn, OLIMAC Drago adapterekkel és alkatrészekkel bővítettük. 

 • 2011 - Újabb nagy volumenű cégterület fejlesztésbe kezdtünk: 110 m2-es raktárterület bővítést hajtottunk végre, hogy a megnövekedett alkatrész kínálatunknak helyet tudjunk biztosítani. A cégünk előtti aszfaltos részt is jelentősen kibővítettük, hogy a bemutatótér és a parkoló tér növekedjen. Továbbá kialakításra került egy fedett gépszín is, ahol a gépek az időjárási körülményektől részben védve kerülhetnek tárolásra és bemutatásra. Jelenleg az alkatrész raktárterületünk közel 600 m2, a részben fedett bemutató szabadterületünk és telephelyi belső parkolóterületünk, kb. 2000 m2. Az egyre nagyobb forgalom és feladatkör miatt a dolgozói létszámunk az indulás óta folyamatos bővülés alatt van, jelenleg 10 fő állandó és 1 fő szerződéses kollégával látjuk el a céges feladatokat, és szolgáljuk ki kedves partnereinket.


Ízelítő gépkínálatunkból:

 • Massey Ferguson, Hattat, Branson, LGW, Chery, Jinma erőgépek
 • Massey Ferguson kombájnok
 • Massey Ferguson teleszkópos rakodógépek
 • Lemken, Maschio, Vogel&Noot, Pöttinger, Saphir talajművelő gépek
 • Pöttinger, SIP, Fella, Metal-Fach, ZTR szálastakarmány kezelő és betakarító gépek
 • Farmtech, IGJ, Creina pótkocsik és tartálykocsik
 • Lemken, Vogel&Noot, G-JET permetezőgépek
 • Maschio, Vogel&Noot, INO, Frontoni, Komáromi szárzúzók és mulcsozók
 • Trac-Lift, Quicke, Ferro-Flex homlokrakodók
 • Lo-Ma és Frontoni függesztett és vontatott árokásó és rakodógépek
 • OLIMAC kukorica adapterek


Természetesen a leírt márkák mellett egyéb külföldi és magyar gyártók termékeit is forgalmazzuk. 


Ízelítő alkatrész kínálatunkból:

 • Massey Ferguson, Lemken, Vogel&Noot, MTZ, ZETOR, RÁBA, IFA, kombájn, OLIMAC adapter, eke, kultivátor, tárcsa, kombinátor, ásóborona, vetőgép, pótkocsi, T-088, permetező gép, szálas takarmány betakarító gép, szárzúzó, kasza alkatrészek
 • Hidraulika tömlők, olajálló és víztömlők, ékszíjak, görgősláncok, kardánok, csapágyak, szűrők, karbantartó és kiegészítő anyagok, mezőgazdasági fóliák
 • Massey Ferguson, AGIP, Ambra, Challoils, IH, Record olajok és kenőzsírok


Kedves Partnereink, Vevőink között megtalálhatók mind a nagy gazdaságok, mezőgazdasági társas illetve egyéni vállalkozások, a családi gazdaságok, és nem utolsó sorban az őstermelők. 

Jövőképünket úgy formáltuk meg, hogy partnereink maximális megelégedettségére, minden fajta vevői igényt lehetőségeink és legjobb tudásunk szerint kielégítsünk, a velük kialakult kapcsolatot ápoljuk. 

A jövőben is minden Kedves Partnerünknek készséggel állunk rendelkezésére.

Bedenek József üzletvezető

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!