Fliegl tartálykocsik

Nyomtatás
3,000 -tól 30,000 liter űrtartalomig
Leírás

A Fliegl név évtizedek óta a minőséget és az átgondolt, gyakorlatias megoldásokat jelenti a mezőgazdaságban. Mindegy, hogy billentős pótkocsikról, letolókocsikról, trágyaszórásról vagy betakarításról van-e szó, a Fliegl Önnek mindig az optimális szállítási koncepciót kínálja.

Kapcsoljon maximális teljesítményre!

„Power On!“ a Fliegl mottó. Ez egy egyértelmű indítójel és egyúttal a legmagasabb teljesítményre ösztönöz. Az új gyárral teljesen új lehetőségeket kínálunk a gazdálkodók, vállalkozók, kereskedelmi partnerek és a dolgozók részére. Még több kapacitás és még rövidebb szállítási határidők Európa egyik legmodernebb gyártóüzemének segítségével.

Innovatív termékek csúcsminőségben

Csak azért, mert egy ötlet új, még nem biztos, hogy jó. A Flieglnél minden alaposan átgondolásra és letesztelésre kerül. Ismerjük a piac követelményeit, beszélgetünk a felhasználókkal. Mérnökeink és konstruktőreink a legmodernebb CAD berendezésekkel olyan termékeket fejlesztenek, amelyek a legapróbb részletekig egyeznek a vevői elvárásokkal és biztos gyakorlati előnyöket jelentenek. A Fliegl Agrartechnik innovációi mindig kézzelfogható megoldásokat kínálnak konkrét feladatokhoz.

Német minőség világszerte

A globalizáció ellenére a Fliegl következetesen Németországban fejleszt és gyárt, melynek egyik oka a képzett munkaerő. Mérnökök vagy gyakornokok: mi a szakértelemre esküszünk, amelyet a saját továbbképzéseinkkel újra és újra továbbfejlesztünk. Egy további faktor a magas műszaki színvonal Németországban. Ideális feltételek, hogy az ötleteinkből minőségi termékek legyenek, amire a Fliegl név kötelez.

 

Prospektus

 

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!