Branson traktorok

Nyomtatás
21 - 66 LE-ig.
Leírás

Tudnivalók a gyártóról

A Branson traktorok a gyártó Kukje Machinery Company LTD csúcstechnológiás gyártóüzemében, Dél-Koreában készülnek. A gyártó 1968 óta foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és rendelkezik ISO 9001 és ISO/TS 16949 minősítésekkel. A Kukje Machinery Company a műszaki Know-How széles választékával rendelkezik, amelyekre mindig támaszkodhat. Ezek az előnyök biztosítják a Branson traktorok használhatóságát és a jó minőségét, melyre Ön mindig hagyatkozhat.

Branson Tractors - ahol az előny kezdődik!

Ha a kompakt traktorokat összehasonlítják, nem kizárólag a lóerők számát kell nézni. Sok neves kompakt traktor gyártó használ könnyű alvázat. Egy könnyű alváz fejlesztésével gyorsan előnyt szerezhet, de az ilyen traktor nem tudja a motorteljesítményét a talajra átadni, mivel a könnyű súly miatt kerékcsúszás lép fel. Ezen gyakran csak a drága pótsúlyozás segít.

A Branson más utat választott a fejlesztéseihez: nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megtalálja az egyensúlyt a traktor tömege és vonóereje között. Ezáltal a rendelkezésre álló hajtóerő teljes vonóerővé alakul.

Branson. Ahol a minőség a használhatósággal találkozik.

A Branson traktorok az egész világon a kíváló minőséget képviselik, főbb piacaik USA, Japán és Nyugat-Európa.

A gyártó mérnökei a hosszú távú fejlesztések során folyamatosan figyeltek a felhasználók igényeire és véleményeire, így a gyártott típusok a kíváló minőség mellett maximálisan eleget tesznek a felhasználóbarát elveknek.

A traktorok sajátossága a sokoldalú felhasználhatóság, így ugyanazon alapgépet különböző eszközökkel felszerelve a gazdaság nagyon sok területén alkalmazható teljes értékű traktort kapunk: pl. kertészet, kommunális, építőipari, szántóföldi felhasználás, park karbantartás, lovardák, állattartó telepek, erdészet, szőlő művelés, gyümölcs ültetvények stb...

 

Prospektus

Prospektus 2015

Képgaléria

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működés érdekében!